Adda Inköpscentral - vi underlättar er vardag!

Vi upphandlar nationella ramavtal och dynamiska inköpssystem (DIS) åt kommuner, regioner och offentligt ägda bolag - både i eget namn och som ombud åt upphandlande myndigheter. Våra tjänster ska ha ett bra affärsmässigt innehåll och ett långsiktigt samhällsperspektiv. Därför erbjuder vi ramavtal och DIS som underlättar ditt arbete och bidrar till bättre hållbarhet och ett effektivt nyttjande av våra gemensamma resurser.

Välkommen till två tillfällen där vi berättar om vårt erbjudande till dig som arbetar inom Gata & Park. Du får höra mer om våra avtal och hur du tillgodoser ditt behov av produkter och tjänster inom ditt område. Hållbarhet och uppföljning är två viktiga områden vi arbetar mycket med inom Adda Inköpscentral. Vi berättar om hur vi arbetar med dessa frågor i våra avtal och vilken nytta vårt arbete är för er.

Till dig som är leverantör, berättar vi hur du kan bli avtalsleverantör till Adda Inköpscentral och därmed till offentlig sektor.

Passets sista 30 minuter avsätter vi för mingel och möjlighet för Dig att ställa frågor. Vi finns även på plats under fredagen ute på mässområdet i monter E12:10

Medverkande från Adda Inköpscentral: Henrik Ellung, Kategoriansvarig Gata & Park, Stephanie Lindholm, avtalsansvarig Gata, Anna Törnqvist, Regionalt Inköpsstöd

NÄR: Fredag 16 augusti 2024 kl. 8.30-10:15 & 12:30-14:15

VAR: 8:30 - Logen Ljusdals Hembygdsgård - Mittia: Park & Gata lokal Konf 2. 12:30 - Folkparkskonferensen Konf 1. (Skyltar vid mässans västra entré. Se karta i mässtidning alt. på www.mittia.com/parkochgata)

Anmäl dig till denna mässaktivitet: